| ||||||
|
||||||
|
| 09-01-2009 06:37 PM | Düzenleyen ferdi 09-01-2009 06:42 PM | ||
Mesaj Sayısı: 2603 Katılım Tarihi: 28.04.08 Konum: TÜRKİYE Yaş : 2
| ||
|
![]() .............................................................................. KALAN Bir şey kaldı gecelerden birinde senden. Öncesinde bilinmemiş birşey, Silinmez bir ses gibi giden.. Kelimelerden büyük, kelimelerin içinde, Bir şey kaldı senden Yaşamalar´ın arasında kaçamaklı. Veriliş rengi başka, alınış rengi başka.. Söylemeye vakit kalmadan Dudakların altına bırakılmış bir şey. Karanlıkların tam ortasında bir kırmızı nokta.. Gözlerce pırıl pırıl, ellerce saklı. Bir şey kaldı, bir denizin kıyısında senden, Bakışlarla yüklü, söylemelerle sessiz.. Seninle dolu, seninle sensiz bir şey.. Arandıkça bulunmamış yıllar yılı, Bulundukça aramaklı. Özdemir ASAF ..................................................................... BİR DAHA AŞIK OLAMAM BU ŞEHİRDE İKİ KEZ YIKANILMAZ Kİ BİR NEHİRDEr30; SULAR AKIP GİDER YÜREĞİN YİTİP GİDERKEN DEĞİŞMEZ SandIĞIN ARTIK YOKr30; KENDİMİZİ HİSSETTİK ASLINDA YOK YOK BECEREMEDİK ASLINDA r30; YALNIZLIKTAN BAK KORKTUK GALİBA KOPTUK KENDİMİZDEN YENİLDİK... BİR DAHA CANIMI YAKAMAZ HİÇ KİMSE UZAK DUR BENDEN EY AŞK MÜMKÜNSE BİR DAHA CANIMI YAKAMAZ HİÇ KİMSE UZAK DUR ANLA BENİ AŞK MÜMKÜNSE ZAMAN AKIP GİDER BEDENİN YİTİP GİDERKEN YENİLMEZ SAYDIĞIN ARTIK YOK KENDİMİZİ HİSSETTİK ASLINDA YOK YOK BECEREMEDİK... ÖZGÜR ÇEVİK ......................................................... DÜŞÜNÜP DÜŞÜMDEN AYRI KALDIĞIM sevipte söyleyemediğim şarkılar var. bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler, keşke.. keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları, düşlerim var. uyandığımda yalnızca başını hatırladığım ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim, bir adam var düşümde, tam dokunacakkken uyandırıldığım bir adam. sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim düşümde bir adam var, benim mi bilemediğim bir adam var diyorum, düşünüp düşümden ayrı kaldığım..." ..................................................... FUNDA ARAR - SON DANS Ben hep aynı ben, Bir küçük sitem Sen Değiştin sen, Yok sıcak bir ten Ağladım sana, endişe ettim Söz değil, bir tek dokunmak istedim Yalnızım şimdi ilk gece gibi Sanki kapıyı çalıp gireceksin içeri Güneşi görmez oldu gözlerim Ay ışığında seni hep özlerim Bu kadarı yetmiyor ki sevgilim, Hadi gel, yine dans edelim Neye yorsam rüyamı bilemedim Aşkı aramaktan bende vazgeçtim Olmuyor biliyorsun ki denedim Bana gel, yine dans edelim Hadi gel son kez dans edelim ![]() ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde odaları boştu çarşafları temiz bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın adresimin caddesi../..burukluk |